Kőbárány blogja

Nagyerdei szórakozás

Egy kitűnő családi, vagy egyéb társasági programot szeretnék ajánlani. A debreceni Nagyerdei Kultúrpark meglátogatása túlzás nélkül állítom, hogy a város egyik legjobb zórakozási lehetőségét nyújtja.



Mára az intézményben alig maradt nyoma a régi idők igénytelenségének. Nyírják a füvet, gereblyézik az ágyásokat és többé kevésbé a régen látható állatok is új, vagy felújított kifutókba éldegélnek. Élvezhető és meglepetéseket tartogató 3-4 órás sétát képes nyújtani, ez az egykor jobb megítélésnek örvendő létesítmény.



Szombaton és jó időben mentem el a "cóba", nem volt se zsivaj, se sorban állás. Állatbarát lévén könnyen elfogultan írhatnék, de mivel mégiscsak állatkertről van szó, ezt nem tenném. Még mindig vannak halálsorhoz hasonlító ketrecek is (medvék stb.), de összességében a látvány alkalmas a rosszkedv rombolására. Nekem a pálmaház volt a kedvencem, mert rengeteg növényt és egzotikus állatot kínál.



 Ha unod az újdonsült békás tavi nyüzsit vagy halálra ráztak már a "kerékpárutak", látogass el az állatparkba, de a vidámparkhoz ne fűzz nagy reményeket!


0 megjegyzés:

Üzenőfal:

Zene olvasáshoz: (Didgeridoo dallamok)

Északkelet-Magyarország időjárása

Blogarchívum