Kőbárány blogja

Tévét néztem

Talán meglepő de még a nagy öreg Vágó Istvánnak sem sikerülhetett megreformálni a korán elhaló kvízműsorairól nevezetes TV2-t. Sőt, az agycsapoló csatorna (tovább keserítve estéinket) sikeresen felerősítette az öreg zsidó összes rossz tulajdonságát. 




A professzor legújabb műsorának (Párbaj) maga is szerkesztője lett, így jóval nagyobb mozgásteret élvez most, mint ami a korábbi milliomosban a rendelkezésére állt. Ahogy az elején utaltam rá, valódi énje most érződik csak igazán. Hosszú távon okoskodó, udvariatlan, bunkó, peckes és élcelődő. De bővíthetném tovább is negatív tulajdonságainak archívumát. Korántsem innovatív színpadi megjelenésében most némi fejlesztést engedett meg magának az öreg, új produkciója kedvéért. Ilyen esztétikai változás kedvenc kvízmesterünk kiállásában, a vetélkedője logójához igazodó szemüveg kerete. Ez minden. Roppant eredeti, gratulálunk hozzá. Mindannyiunk örömére megtartotta körszakállát, a hozzá tartozó tokafedő nyaki szőrzettel is. De mihez is nyúlhatott volna? Úgy "elavult" már, ahogyan van!

Szomorú, hogy ezúttal sem sikerült a csatornának életképes műsort csíráztatnia. Annak ellenére sem, hogy most valódi konkurencia nélkül működik. Az RTL-nél Fábry számára nem rejt kihívást egy ilyen műsor vezetése. Ez bizony nem az ő műfaja. Túlságosan komolytalan a hozzáállása és az ő egója sem ehhez a műfajhoz lett finomra hangolva.

Sajnálom amiért szűkös az az emberállomány amiből "szabadon" gazdálkodhat a magyar média. Pedig ott élnek a megfelelő emberek a háttérben. Azok akik képesek valódi eredményeket és változásokat elérni. Önerőből, divatos kreatív csapat és mindegy egyéb modern kori segítők nélkül. Csak hozzájuk nem fűződik a NAGYok érdeke. A tehetségek visszatartása az egyik legnagyobb probléma a tévében, a hivatalokban, a politikában, az életünkben.

Angard!- ez milyen...

14 megjegyzés:

miért lényeges, hogy zsidó? ettől kevesebb ember?


Lényeges, mert a zsidók egyedi mentalitással bírnak. Ahogyan más "csoportok" tagjai is. Ha megemlítik előre lehet következtetni tulajdonságaira.


Egyetértek abban, hogy a TV2-n nem olyan a kvízműsor színvonala. De szerintem nem kell mindenki kvízmesterét így lehordani. Osztom Sztiv véleményét ne csináljunk ebből faji kérdést.


Minden témánál fontos a lehető legrészletesebben megismerni, hogy kiről is beszélünk. Ekkor nagyon fontos megemlíteni, hogy zsidó-e vagy sem. Alapvető fontosságú.


ez szerintem hülyeség, már bocsáss meg. a sztereotípiák valóban sokszor rejtenek valóságtartalmat, de nem szabad általánosítani. egyébként vágó vallása szerint ateista, az már más kérdés, hogy zsidó származású. neked például hogy esne, ha azt mondanák, hogy a magyarok korruptak, megvezethetők, szolgalelkűek? ezzel persze nem akarok rasszista állításokba bonyolódni, hiszen én is magyar vagyok, de biztos vagyok benne, hogy aki mélyebb érzelmeket táplál nemzete iránt, már ezeken is felháborodik. ezért nem szabad azt mondani, hogy a cigányok büdösek, lusták és lopnak, mert nem mindegyik - itt is, ahogy a híreknél, mindig a rossz dolgok terjednek el hamarabb. a jó példával elöljáró ember nem meghatározó, viszont, ha valaki bűnözik, akkor azzal általánosítják a csoportot, ahonnan származik.


nem mindegy, hogy zsidó? Az irigység lerí rólad, mert szeretnél te olyan sikeres lenni, mint ő. De maradjon neked az, hogy itt, egy homályos fényképen át névtelenül vagy álnévvel írogatsz. Sok lett mostanában a hazafias érzelmektől túlfűtött bunkó, akik szart sem tudnak a múltról. Szerintem nem kellene faji kérést csinálni ebből. Ha olyan sok az a háttérben levő ember vagy netán maga érzed annak akkor tessék rajtad a sor, próbálj meg bekerülni oda és próbáld meg elérni az ő szintjét. Örülnél te kis kretén ilyen tudásnak. A zsidózásról pedig annyit, hogy te nem vagy az?


Tévedsz, nem vagyok irigy rá. Engem legfeljebb Addict vagy Basahalom foglalkoztat. Természetesen, a magam vonalán szeretnék sikeres lenni. Nem mondtál újat, ez mindenkire érvényes. Álnévvel ezrek írnak Magyarországon, ez is bátrabb annál mintha névtelenül tenném. Tudok annyit a múltunkról, hogy tisztában legyek vele miképpen ténykednek a zsidók az országban. Így van, örülnék az ő tudásának, de koromnál fogva azt mostanra képtelen voltam elérni.
Nem, nem vagyok zsidó.
Magyar vagyok, nyugodtan hívhatnak így. Nem tudom pontosan mi az oka a nagy zsidó empátiájának kedves "Névtelen". Esetleg alátudod támasztani valamivel vagy csak az ő propagandájuk agymosása szól belőled?


A mai magyar társadalommal az a baj, hogy klikkekre van esve. Nem az a baj, hogy az emberek szimpatizálnak bizonyos politikai pártokkal, valamilyen csoportokkal. Hanem az a gond, hogy ez a klikkekre esés nem adja meg a magyar társadalom egységét. Most viszont erre van szükség. Viszont vannak olyan emberek akármelyik fajt is vesszük alapul, ahol lopnak, csalnak hazudnak. Ez érvényes magyarra, zsidó, romára stb.
Én úgy gondolm, hogy a zsidók nem tehetnek semmiről, nem ártottak nekünk. A romákat sem kell ellenségnek nevezni, mert közöttük is vannak olanok, akik hasznos tagjai a társadalomnak. Nem vagyok zsidó, nem vagyok roma. Magyar embernek vallom magam, aki aggódik a hazájáért, és a magyar társadalom egységéért. Nem akarom, hogy a történelem ismételje magát, és a szélsőjobb oldal hatalomra törjön.


azért ez durva... nem azt kellene nézni, ki honnan jött, hanem azt, hogy ki mit ért el, és milyen ember... nem attól vagyunk valakik, hogy épp milyen népcsoportba tartozunk, vagy mi áll a személyi adatainkban, hanem hogy teszünk azért hogy olyanok legyünk amilyenek. Vágó szerintem egy roppant intelligens ember, amit ez a blog szerzője (egyenlőre határozottan) nem mondhat el magáról... nem kell még egy sztereotípiákon elcsúszó blogger. az már "túú máccs"


Gusztustalan az a mára vallásnak számító óriás buborék amit a zsidók maguk köré építettek. Árulja el kedves Vera, mivel győzték meg Önt, páratlan érdemeikről? Mitől olyan érintethetetlenek?

A liberalizmusnak, amit Ön kedves Vera, oly hévvel képvisel, köszönhetjük a beteges melegházasságokat,(több más ok mellett) az évtizedek óta hibásan működő nyugdíj és segélyezési rendszereket, hogy csak párat említsek. Tehát miért is kellene ezt a vonalat követnem? Én nem akarok azzal szembesülni hogy, 10 év múlva egy olyan osztályba kelljen járnia a lányomnak ahol több olyan gyerek is található aki két apukája kíséretében szokott oda bejárni. Mert ez nem természetellenes.

A liberalistának MINDEN MINDEGY. Bocsássanak meg ha tévedek, de ilyen hozzáállással még egy család sem tartható fent hosszútávon sem egészségesen. Nemhogy egy társadalom.

Azért pedig amiért én más véleményen vagyok mint Ön, attól még nincs semmi gond az intelligenciámmal. De miért is lenne baj a saját véleménnyel, hiszen ez az ön személyiségének alapköve. Vagy nem?! Tévednék? Ha zsidó lennék akkor másként nézne rám? Miért? Miért nem?

Örvendek Önnek, főleg mert régóta nem szólalt meg nálam. Egyébként mielőtt saját közegemben próbál meg lejáratni kérem ossza meg az én közönségemmel is néhány korábban leírt véleményét a dohányzás egészségmegörző(!) hatásairól. Várunk legalább egy linket az említett témában. Ez(ek) elolvasása után beszélhetünk az intelligenciáról is amiről úgy gondolja, hogy képvisel. Előre is köszönjük.


Ha még mindig nem esett volna le, kedves Kőbárány, amit a dohányzásról írtam az csupán vicc volt...
Nem állt szándékomban lejáratni, pusztán próbáltam felhívni a figyelmed arra, hogy ez egy elég beszűkült látásmód. Valakit csak az alapján megítélni, hogy honnan jött, az elég elszomorító. Inkább azt kellene megnézni, milyen utat tett meg eddig és hogy merre tart... de úgy érzem felesleges ide minden szó.
Pont ezért nem szokásom olvasni amit írsz - csak ha ajánlást kapok, hogy mindenképpen meg kell néznem épp mit alkottál - mert nagyon nem értek veled egyet, és nem szándékom a meggyőzés. Nem is menne. E mellett a post mellett viszont nem tudtam szótlanul elmenni...


És még megjegyezném, nem vagyok liberalista... megvan a magam felfogása, amihez nem társul politikai "hitvallás". Nem is szívesen mennék bele a politikába, mert nem szeretek politizálni. ÉS bár ne kellene mégis...


ennek így semmi értelme. nyílván ismered a herder-jóslatot. kis frissítésképp: ő egy német nyelvész volt, aki azt jósólta, hogy a magyar nyelv eltűnik a föld színéről. kicsit aktualizáljuk: ha így folytatódik az egész magyarság el fog veszni, mégpedig azért, mert ilyen a hozzáállása. erősödik a jobboldal, széthúz a nép. ebben az időkben pont az egységre kéne koncentrálni, ehelyett mi folyik itt? mindenki mindenkit megpróbál meglopni, a hungarista nézeteket valló szélsőjobboldaliak kivetnek maguk közé mindenkit, aki nem osztja a nézeteiket. bizonyíthatod akár kutyabőrrel is, a veretes magyar származásodat, ha nem osztod a nézeteiket, akkor te is csak egy eltiporandó "liberalista" vagy. te itt a liberalista szót rasszista kifejezésként használtad, mintha a liberalista nem is magyar lenne, hanem valami elkorcsosult népcsoport. a jobboldaliság még sohasem vezetett jóra. lásd második világháború. lehet hogy te örülsz neki, hogy megpróbálták kiírtani az általad olybá gyűlölt zsidókat, de azt ne felejtsük el, hogy több tízezer ártatlan ember halálát és milliók nyomorúságát okozta a dolog, amit még a mai napig érzünk. ha a németek annak idején az únióra törekedtek volna, elkerülhető lett volna a 40 éves szovjet megszállás, akkor pedig nem jött volna elő a 90-es években a privatizációs maffia, meg a többi szépség, ami idejuttatta az országot. persze ez csak egy elmélet.

a probléma ott van, hogy most a témaváltásoddal elveszted az összes eddig megszerzett olvasódat. csak annyit mondanék, hogy a bajusz nem feltétlenül egyenlő a követendő példával. remélem érted.


Nincs szó témaváltásról, ezen nem kell izgulni. Az hogy, volt-e népírtás megint egy újabb kérdés ebe nem akarok belemenni. Nem akarok én sem kiírtani senkit. Elég hamar beskatujáztak kedves kommentelők. Kérném nyugodjanak meg, nem kívánok kizárólag szélsőjobbos posztolást folytatni. a politikát nem lehet kikerülni, bármennyire is szeretnénk, ez nyilvánvaló. Erről is írni kell.
Még mkndíg állítom hogy amit annyira hangoztatnak, vagyis az hogy "honnan jött" igen is rendkívül fontos és befolyásoló tényező, mert a neveltetésre és ideológiánkra épül az ember szémélyisége.



Üzenőfal:

Zene olvasáshoz: (Didgeridoo dallamok)

Északkelet-Magyarország időjárása

Blogarchívum