Kőbárány blogja

A tohonya kövér

A szürke hétköznapjai után amit általában komoly "dolgozással" töltött el, a tohonya kövér alig várja, hogy végre meccset adjon a tv. Ekkor lelkiismeretét kikapcsolva szabadjára engedheti ösztöneit. Már délelőtt lemegy a Coop-ba és gyorsan beszerzi a kötelező 7-8 üveg söröcskét. Alkalmanként azért szégyenli magát és csak hármat választ azokból, de akkor a hagyományos helyett belenyúl a kétliteres polcokba. Nem azért mert így kevesebbet fog inni, hanem mert ezáltal olcsóbban kihozhatja az esti dőzsölést. Kifelé menet zsákmányát színes cvekkerébe pakolja, emígyen halad tovább zsákmányával. Övtáskáját nyakába kasztja, vagy átveti vállán és úgy halad tovább. Derékon nem hordhatja, mégiscsak ott a legerősebb.


Félúton hazafelé találkozik Jancsival a sörbaráttal. Nagy az öröm bekapnak hát egy körtét, szilvát, barackot. Vegyigyümi. Mindegy mennyi idő után, de végül a meccsre hazaér. Asszony kuss, ma rangadó lesz. Hol a távirányító?

Bodnár te szemét. Magamtól értettem, hogy csak a kerékpáros lehetett ittas. A nagy felhajtásra meg rögtön három magángép indult Liverpoolba. A legnagyobb vállalkozók más újságot olvashatnak. Az övékben nincs szó megszorításokról.

0 megjegyzés:

Üzenőfal:

Zene olvasáshoz: (Didgeridoo dallamok)

Északkelet-Magyarország időjárása

Blogarchívum