Kőbárány blogja

A parkoló őre

Miért jó az neked ha húsz misinél drágább autóval karcolhatsz nálunk Debrecenben? Azért jó mert azzal bármikor gond nélkül találhatsz magadnak pakolóhelyet a városban. Lelkiismeret-furdalástól kímélve választhatod például a Play Pub előtti (forgalomtól elzárt) járdaszakaszt is méghozzá anélkül, hogy döntésedbe bárki is jószántából belekötne. De ki is próbálna egy olyan bátor embernek útjába állni mint akiről most írok? 

Esetleg azok jöhetnek szóba akiknek egyébként ez munkaköri kötelessége lenne! De itt mégsem lépnek akcióba túl gyakran. Szemben azzal amikor az utca másik oldalán a székesegyház előtti "kisajátított" parkolóknál egy jogosulatlan próbálkozik. Akkor egy órán belül bizony mindig megjelennek a kékruhás mikulások piros kis csomagjaikkal.

Mégis ki szólhat nekik, mert maguktól biztosan nem láthatják rendszeresen ha valaki tilosban próbálkozik!? Csak a templom előtti kéregető lehet a megfigyelő, naná  a templomban ilyesmire senkinek sincs ideje. Éljen soká a hős! A fővárosban virágot ültetnek meg szökőkutat restaurálnak, nálunk a hajlékonyak felügyelik a parkolást. Az ilyen segítőkész jóemberek munkáját érdemes lenne kiterjeszteni az egész városra.

0 megjegyzés:

Üzenőfal:

Zene olvasáshoz: (Didgeridoo dallamok)

Északkelet-Magyarország időjárása

Blogarchívum