Kőbárány blogja

Placc

Az öntudatos sportoló sosem hagyna ki egy olyan lehetőséget, amikor élelmességét bizonyíthatja társai felé. Talán halmozottan igaz ez az "utca gyermekére", a street kultúra fenegyerekeire. Ha akad egy kis szabad terület nem telik bele sok időbe, máris megjelennek a deszkások.


Debrecen bedolgozza mindennapjaiba kihasználatlan területeit. Ha valakinek kétségei támadnának afelől, mit is kezdjen belvárosi telkével, forduljon bátran alternatív irányba! Nincs persze senki aki így tenne, tehát srácok nem kérnek engedélyt sem figyelmet, egyszerűen csinálják amit szeretnek. Engedély nélkül.

A volt ideiglenes piac alapja

A srácok akcióban


Kihasználják a beton adta lehetőségeket. Nem zavarja őket a nyílt terep, vagy az hogy a város népe látja őket. "Placcot" akarnak, más nem számít. Sajnos kevesen élnek ilyen igénnyel ahhoz hogy Debrecenben valaki befektessen egy komolyabb gördeszkás, triálos pályába. Addig pedig marad a Lovarda félcsöve, az utca meg a térfoglalás.

3 megjegyzés:

Hát igen, szegényeknek van is gondjuk a hatóságokkal, pedig szerintem támogatni kellene az extrém sportágakat.


Sajnos manapság nem futja az ötletek megvalósítására. Még fa ültetésre is alig akad támogatás a városban(...) Ezt a lehetőséget egy vállalkozónak kellene felfedezni. Sajnos az ilyenek a fővárosra koncentrálódnak, holott Debrecennek is megvannak a kellő paraméterei egy alternatív szabadidő parkhoz. Talán majd jövőre, vagy azután.Vagy azután.


http://deszka-deb.atw.hu/

:)



Üzenőfal:

Zene olvasáshoz: (Didgeridoo dallamok)

Északkelet-Magyarország időjárása

Blogarchívum