Kőbárány blogja

Kalandra fal! (vidám sztárszivatás)

Címkék: , ,
Május első hétfőjével kezdetét vette az RTL Klub új produkciója a Kalandra fal!- című egyedi, világszínvonalú, Human tetris sztárjáték.


Úgy tűnik hiába sikerült hihetetlenül eredetire a műsör, amit a külföldi "koppintók" is megerősítenek, a nézők nem vágták hanyatt magukat a produkciótól. Gyorsan fel kellett hát turbózni a műsort valamivel. Nem bizonyult elégnek még Balázs és Jani hihetetlenül összehangolt munkája sem. Talán arra számítottak hogy kisebb költségvetéssel is elmegy a produkció, elég lesz a két Gladiátort megfizetni.

Az ideje korán hozott frissítésekben kibukik a régi filozófia; kutya, gyerek, szex az amivel bármit el lehet adni. Lássuk mivel rukkoltak elő a bátor magyarok:

Amiből már sejteni lehetett hogy baj van; bevetették a dzsungel kommandót annak fővezérével Fekete (ákálámágó) Pákóval. Erre a hatékony S.W.A.T. kommandóra mindig számíthat az RTL. Történjék bármi, nincs az a helyzet amibe ne tudnák a "vállukat is beletörni". Bekaptunk még egy műsorvezető segítőt Voksán Virág személyében, aki kedves kis tapsifülesnek öltözve csillogtatta betűző képességét. Kedves, üde látvány. Jókedvre derít bárkit aki csak nézheti.

Ha már celeb, lássuk azt is milyen kövér. Módosították a csajok öltözetén is. Minden nőneműnek alkalma nyílt rá hogy megmutassa karját, lábát és hasi tájékát, egy az eddiginél lengébb zubbonyba bújva. Emellett Jani és Bazsika jelmezben pózol, hiszen a hölgy szívekre is gondol valaki. Megérdemelnek ők többet is a vízimentő egyenes tekinteténél és piros nadrágjánál. Kedvelik a könnyű búvárt többen, minden bizonnyal sokan szívesen lennének túl az ő barátságán.

De hogy a (fő)falak se maradjanak ki az innovációból, ezeket is elérte a lángoló tűz szelleme. Párban csak Káma-Szutra pózok jutottak hírességeinknek, mely mutatványokhoz üde hátteret a falak hangulatfokozó mintázata biztosított. Arra azért szerencsére vigyáztak hogy ne okozzanak egymásnak maradandó párosodást.

Sokkoló meglepetés érte a magyart amikor a végső feladatok segítői is egy alig takaró kebel csillagban jelentek meg a kamera előtt. Ha lúd akkor legyen kövér.

Összességében egy valódi magyaros produkciót láthattunk. A répa faló nyuszi lánnyal, az ösztöndíjasból lett azóta háziasított fekete csimpánzzal és a piros gatyás Hasselhoff imitátorral együtt. A műsorral egy új szakma is útjára indult, ebben a stábban üdvözölhetjük hazánk első Celeb Koordonátorát, Gyenese-Kenyeres Rózsa személyében. Vajon mivel kápráztatnak el legközelebb? Várjuk a folytatást!

4 megjegyzés:

rosszul gondolod, nem a nézettség elmaradása miatt volt tegnap oyan adás ahol a szexen volt a hangsúly, hanem ez így volt megtervezve, ugyanis a műsor felvételről megy. már két hete felvették az adást, nehé lett volna hirtelen változtatni. egyébként gyenge nézettségre nem egy nap után, hanem egy hét után válaszolnak a csatornák leghamarabb. de abban igazad lehet hogy valószínűleg tényleg nem lehetett egy mindent elsöprő nézettsége a dolognak, és az meglehet h a felvett adást hozták előrébb, hogy leültesék a nézőt. de nem tartom valószínűnek. a többi helytálló. egyszer kitalálhatna vmi eredetit is a retekklub.


A közönség alatt a "próbanézőket" gondoltam elsőnek. Azok az emberek akiken először tesztelik a műsorokat és a stúdióban jelen vannak. Itt rájuk lehet gondolni de mégis elképzelhető az is hogy már szerdára kiválasztott műsort látunk.


én voksán "felvantöltvemindenem" virágtól inkább hányok, minthogy üdítően hasson rám...


Nem tehetek minden kétoldalú megjegyzést idézőjelbe. Itt akkor még nyilvánvalóbbá teszem a mondandómat. Voksán Virág "üdítő" látványt nyújt a képernyőn keresztül.



Üzenőfal:

Zene olvasáshoz: (Didgeridoo dallamok)

Északkelet-Magyarország időjárása

Blogarchívum